Zwembad verwarming

  SOLAR HEATSAVER FISH
EN
SOLAR HEATSAVER FISH TURBO

NU WEER VERKRIJGBAAR!    
Deze solarfish is een innovatief product voor uw zwembadverwarming. Of liever gezegd: ter voorkoming van warmte, waterverdamping en chemicaliën verlies en een betere warmte opbouw gedurende de dag, ook tussen het zwemmen door.

Hoe werkt dit?

Start de computergestuurde motor dispenser van de solarfish en laat hem in uw zwembad zakken, deze geeft dan gedoseerd elk uur de juiste hoeveelheid vloeistof af in het water die dan een vloeibare deken vormt op het wateroppervlak. Het is 80% zo effectief als een echte fysieke afdekdeken op uw zwembad maar zonder die kosten en zonder gedoe. Het werkt 24 uur per dag, en is 1 maand werkzaam. Het is geschikt voor alle zwembaden zowel binnen als buiten. 

De werkzame stof wordt ook wel heat saver genoemd, en deze voorkomt verdamping van het water. Bij verdamping gaat ook zeer veel warmte verloren, en dit wordt zo tegen gegaan. De werking heeft dus ook minder water en chemicaliën verbruik als voordeel. De particles van deze stof zijn klein genoeg om niet uit het water gefilterd te worden, ze zijn biologisch afbreekbaar, niet zichtbaar en er kan gewoon veilig in gezommen worden, want het is niet giftig. Openbare zwembaden in USA gebruiken het al 20 jaar. Nu ook bij Nederlandse openbare zwembaden

Solarfish heatsavers kunnen uw zwembad verwarmingskosten reduceren met zo een 40% bij normaal gebruik.  PRIJZEN: Solar Fish voor zwembad tot 60m3 water €19,95  Prijs Solar Turbo Fish voor zwembad tot 120m3 water €29,95 Los per liter slechts €29,50 voor bijvoorbeeld Spas en Hot-Tubes.