Veel gestelde vragen

Hoe start ik de vis:
Antwoord: Uit de verpakking nemen, het witte ventiel tussen 2 vingers vasthouden en met de andere hand de rode stop eruittrekken.
Nu is de motor gestart als je hem tegen je oor houd kun je hem horen. Nu in het water laten zakken en een beetje heen en weer bewegen, hij zal nu langzaam zakken. Het beste is de vis met een nylon koord vastmaken bij de stroming, waar hij niet stoort. 
Hoe lang is de werking: 
Antwoord: 1 maand Daarna eruithalen en een nieuwe plaatsen.
Waar plaats ik hem het beste in het zwembad:
Antwoord: Daar waar stroming is ergens vastmaken waar hij niet stoort.
Er zijn ook andere firma's die soortgelijke vissen verkopen wat is het verschil:
Antwoord: Dat is juist die hebben ook een soort vis, maar deze is zonder de motor dispenser dus werkt niet zo nauwkeurig.
Er zijn ook Solarbollen te koop, zijn die beter:
Antwoord: Hiervoor geld hetzelfde je moet er met een pin gaatjes inmaken en het moet in de skimmer en dat mag niet met chloor tegelijk, dus ook weer ongecontroleerde uitstroom. Werkt niet precies.
Wat doe ik na een maand met de vis:
Anwoord: Bij het plastic afval dumpen.
Wat is het voordeel bij een binnenbad:
Antwoord: Bij een binnenbad heb je veel waterverdamping omdat het water meestal 30 graden of meer is. Dus veel waterverdamping en veel stookkosten. Het voordeel met de SolarFish zal dan ook zeer groot zijn.
Ik heb gelezen dat er ook Solarfishen zijn voor de overwintering:
Antwoord: Ja, deze verkopen wij ook vanaf september. Deze Solarfishen zijn gevuld met een speciale vloeistof die er voor zorgt dat uw zwembadwater bij het beging van volgend seizoen weer helder en schoon is.

Hebt u meer vragen? Laat het ons weten.